woensdag 20 februari 2019

Waterafsluiter wasmachine

Aansluiten op de kraan van de wasmachine of vaatwasser om de watertoevoer te blokkeren bij lekkage. Wat is de functie van een wasmachine waterslot? Hoe je zelf een waterslot of aqua stop kunt aanbrengen op wasmachine of vaatwasser. Een in een (af) wasmachine ingebouwde aquastop is meestal een mechanische of electrische waterafsluiter die automatisch sluit als er een te grote hoeveelheid water wordt gebruikt door een een defect bij een(af) wasmachine.


Er zijn externe eenvoudige aquastoppen te koop die simpel handmatig . Het inlaatventiel is een elektrisch aangestuurde waterstop die zorgt dat er water via de toevoerslang uw wasmachine binnenkomt, of niet.

Als deze vervangen moet worden hoeft u niet in paniek te slaan. We laten in eenvoudige stappen in deze video zien hoe u dat doet. Waterafsluiter wasmachine. Een aquastop of waterslot is een beveiligingsklep die de watertoevoer naar een waterverbruikende machine afsluit als er lekkage wordt vastgesteld. Typisch gebruik in het huishouden is als extra afsluiter op een toevoerleiding voor een wasmachine of afwasmachine om waterschade door overstromingen bij een lekkende . Hoogstwaarschijnlijk heeft u nog niet vaak gehoord van een waterstop, waterslot of Aqua Stop.


In principe is een Aqua Stop een beveiligingsklep die de watertoevoer . Een aquastop wordt echter vaak gebruikt in het huishouden als extra afsluiter op een toevoerleiding voor een wasmachine of afwasmachine.

Alle accessoires voor wasmachine vind je bij Praxis. Van antislipmatten tot overgangsrubbers voor wasmachines. Het hele aanbod staat op praxis.


Bestel direct jouw Miele Wasmachine onderdelen onderdelen en accessoires. Alle Miele Wasmachine onderdelen en mits op voorraa morgen in huis. Niet alleen uw wasmachine kan lekken, ook de water afsluiter in de machine kan gaan lekken. Of de machine blijft zich vullen met water.


In combinatie met een lekbak biedt . De Leiding-lekkage- afsluiter is bedoeld om de watertoevoer te stoppen bij lekkage. Deze afsluiter met watersensor kan worden toegepast in een woning of ander gebouw, maar ook bij waterverbruikende machines in een productiestraat. Speciaal voor wasmachines , vaatwassers en kleine waterverbruikende apparaten is . Voorbeeld van een waterdetectie systeem een water afsluiter met sensor voor een wasmachine de sensor word aan de onderzijde van de wasmachine geplaatst zodra deze water voelt geeft hij een signaal naar de schakelkast en deze zet de afsluiter dus de watertoevoer dicht. Een waterdetectie systeem . Deze wordt ook wel aqustop genoem maar de fabrieken bedoelen met aquastop eigenlijk de aan de wasmachine vastzittende waterbeveiliging met een afsluiter aan het einde (eigenlijk begin) van de aanvoerslang.


Merk: Easyfiks Omschrijving: waterafsluiter voor wasmachine of vaatwasmachines. Werkt als volgt u plaatst de sensor in een lekbak en plaatst het waterblok tussen de kraan en aanvoerslang. Batterij wordt bij geleverd.

Nederlandse gebruiksaanwijzing .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts