maandag 18 februari 2019

Kunstgras vastleggen

Dan is het vooral belangrijk om eerst te weten wat voor type ondergrond je hebt. Hieronder de bevestigingsopties: . In sommige gevallen kan je kunstgras beter vastleggen met kunstgraspennen. De kunstgraspennen steek je door het kunstgras heen in de grond.


Met wat moet ik kunstgras vastleggen bij de aanleg van mijn kunstgras?

Er is op deze vraag niet één correct antwoord. Veelal gaan onze installateurs gebruik maken van vijzen of nagels met een rondel. Met kantopsluiting worden bijvoorbeeld opsluitbandjes of kantplanken bedoelt. Wij raden u aan om elke halve meter een kunstgrashaak aan te brengen.


Deze kunt u door het gras heen in de ondergrond drukken. Deze handleiding geeft weer hoe kunstgras te plaatsen. Kunstgras leggen is eenvoudiger dan u denkt.

Om kunstgras te kunnen plaatsen is er een vlakke, stabiele en waterdoorlatende ondergrond nodig. Er wordt hierbij een onderscheid gemaakt tussen TUIN en TERRAS. De ideale ondergrond voor. Een filmpje waarin je ziet hoe kunstgras aangelegd wordt en wat het eindresultaat hiervan is.


Met kunstgras heb je altijd een strak groen grasvel zonder dat je het hoeft te onderhouden! Je wil zelf kunstgras leggen in je tuin, maar hoe? Volg deze stappen en voorkom dat wij straks langs moeten komen om het wél goed aan te leggen.


Vind hier alles wat u moet weten over het aanleggen van kunstgras. Wilt u kunstgras leggen in uw tuin, op een sportvel terras of balkon? TigerTurf heeft een overzichtelijk stappenplan uitgewerkt voor u. Ondanks dat het zo zacht is blijft het kunstgras mooi overeind staan, waardoor het zijn natuurgetrouwe uiterlijk behoudt. Ook gebruiken we deze kwaliteit . De verde heeft kleuren draad die dwars door elkaar heen staan waardoor deze er speels uit ziet. Door de wat doffere kleur oogt deze soort zeer realistisch en lijkt het op een echt gras veld wat nog net niet gemaaid hoeft te worden.


Het kunstgras van tegenwoordig is niet meer te vergelijken met dat van jaren geleden.

Het is niet langer een groen viltachtig tapijt, maar heeft vaak de uitstraling van echt gras zonder de nadelen ervan. Zo hoeft u bij kunstgras niet meer te maaien, sproeien, bemesten of onkruid te wieden. De opbouw van de ondergrond hangt sterk af van de bodemcondities.


Het beste resultaat zal je bereiken door een stabiele, egale en voldoende waterdoorlatende ondergrond kunstgras aan te leggen. Uiteraard zal zand of zwarte grond al snel verzakken, . Eenvoudig uw kunstgras beschermen tegen opwaaien of verschuiven met deze speciale kunstgras U-pennen. Ons kunstgras kunt u vastleggen met onze speciale U-pennen. Deze u-vormige haken zijn gemaakt van roestvrijstaal en zijn eenvoudig aan te brengen in het kunstgras. U steekt de pennen door het kunstgras in . Egaliseren met een waterpas.


Drukverdelend doek leveren en plaatsen. Insnijden en op maat maken van het kunstgras. Opborstelen van het kunstgras. Opleveren en afvoeren rest materiaal. Type klus: Vloerbedekking of tapijt leggen.


Geschatte aantal m2: 200. Soort ondergrond: Laagpolig tapijt. Materiaal verzorgd door: In overleg met de vakman. Eerste werkdag: De opdrachtgever is flexibel . Klik hier voor het stappenplan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts