maandag 11 juni 2018

Vallelado knoflook

Wij voeren rassen, die succesvol in Nederland worden geteeld. In het najaar geplant staat de knoflook in februari al boven en in juni-juli . Wij kunnen verschillende rassen knoflook aanbieden: Onze rassen. Flavor: voorjaarsras, kan tot in het voorjaar geplant worden.


Vallelado : herfstras, kan vanaf September geplant worden.

In onze webwinkel vindt u meer specifieke raseigenschappen van de knoflook. Herfst biologisch poot- en plantgoed. De opbrengst van herfstplantgoed is over het algemeen beter.


Het nadeel van herfstplant kan zijn: onkruid en nattigheid. Algemene omschrijving Dit is een herfstras die geplant kan worden vanaf half september. Planten in ruggetjes op een warme zonnige plek.


Oogsttijdstip is Juli, of eerder als vers of als bosknoflook. VALLELADO is is een herfstras die geplant kan worden vanaf half september.

Ik zou wel een paar teentjes willen. Ik heb nu alleen een knoflook uit de winkel maar weet niet welke. Ik hoor wel wat je er voor wil hebben teentjes een soort is genoeg. Kun je meer mensen blij maken.


De vliezen zijn dik, het vruchtvlees crèmekleurig, de smaak is vrij mild. Turban: de knoflook die het eerst wordt geoogst. Kleine planten met redelijke bollen voorzien van mooie paarse vlekjes. De bloeiwijze is rechtop. Deze overwinterende knoflook en uien maken dan in het volgende tuinseizoen een vliegende start, hebben minder last van ziekten en plagen en kunnen ook vroeger geoogst worden dan voorjaarsuien en - knoflook.


De winter plantui Red Arrow kan je planten tussen september en oktober. De ui heeft een goede hardheid en hoge opbrengst. Is je tuin bijna leeg en wil je rond juni heerlijke knoflook oogsten? Maak dan nu een plekje vrij voor knoflook. Biologische akkerbouw met opslag en sorteren van biologische aardapplen.


Handel in biologisch pootgoed. Deze soort doet het heel goed bij ons, is zeer gezond en geeft een goede opbrengst. Knoflook Mesidrome is een vrij grote, witte knoflooksoort.

De smaak is mild en zoet, hierdoor voor alles inzetbaar, zowel voor bakken en koken, maar ook rauw in salades. Er is geen informatie beschikbaar voor deze pagina. Bewaren: Op een koele, donkere en droge plaats buiten de koelkast.


Zo is knoflook enkele weken te bewaren. Bereiden: De knoflook ontdoen van de schil, hierna snipperen of uitpersen. Hele teentjes kunnen worden gestoofd. Neem contact op met dit bedrijf.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts